Velge spesialitet for stilling

Hvorfor må du velge en spesialitet for stillingen?

Jobbnorge samler nå inn grunnleggende stillingsdata for alle annonser på Jobbnorge.no.
Formålet er å senere kunne målrette annonser mot jobbsøkere som samtykker til det. Med dette mener vi både programmatiske kampanjer i ulike nettaviser og nettsteder, samt målrettede kampanjer i sosiale medier som eksempelvis Facebook og LinkedIn.

Dersom det er valgt flere kategorier for stillingen på Steg 1, må du velge en spesialitet blant disse.
Det vil si; den mest passende kategorien blant de som er valgt.

Om det kun er valgt 1 kategori for stillingen på steg 1 (under oppretting/redigering av annonse), vil du ikke få opp valg for å velge spesialitet.