Endre brukernavn

For å endre brukernavn må man ha administrator tilgang i Jobbadmin.

Framgangsmåte:

1. Trykk på "Vedlikehold" - "Administrere" - "Brukere".
  2. Finn den aktuelle brukeren, og trykk på navnet eller "Rediger bruker"
  3. Bla ned til feltet "E-post / Brukernavn"
  4. Trykk på "Endre e-post"
  5. Legg inn det nye brukernavnet på neste side, og trykk "Lagre"

NB: Det vil bli sendt en lenke til brukeren på e-post til e-post-adressen som er lagt inn som nytt brukernavn. Brukeren må følge lenken for å bekrefte endring av brukernavn.

NB:

• Brukernavn må ikke forveksles med navn. Endring av navn vil ikke påvirke brukernavnet som man benytter for å logge inn.
  • Brukernavn må være en gyldig e-post adresse som brukeren har tilgang på.