Passord

Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter passord for din nye Jobbadmin bruker, og hva du skal gjøre hvis du har glemt passordet ditt / ønsker å bytte passord.

Opprette passord for din nye Jobbadmin-bruker:

• Når administrator i Jobbadmin hos din arbeidsgiver har opprettet en bruker for deg, så vil du motta en e-post til den adressen som brukeren din er tilknyttet til.
  • Følg lenken i eposten for å opprette deg et passord til brukeren din.

• Når du følger lenken vil du komme til en ny side, hvor du kan registrere et nytt passord.
  • Passordet må bestå av minimum åtte tegn, minst én stor bokstav, én liten bokstav og ett tall.
  • Vi anbefaler en tilfeldig kombinasjon av store og små bokstaver, og tall.

Glemt passord / Bytt passord:

Hvis du har glemt passordet ditt, eller ønsker å bytte passord, - så kan du benytte "Glemt passord" funksjonen som ligger tilgjengelig på innloggings-siden for arbeidsgiver.

• Trykk på "Glemt passord"
  • På neste side, kan du fylle inn e-post adressen tilknyttet din bruker, og så "Send instrukser"

• Du vil motta en epost med en lenke du kan følge for å nullstille passordet til brukeren din. Trykk på "Nullstill ditt passord" eller kopier lenken under og lim den inn i en nettleser. Lenken er aktiv kun en kort periode.

• På neste side vil du få muligheten til å legge inn et nytt passord. Passordet må bestå av minimum åtte tegn, minst én stor bokstav, én liten bokstav og ett tall.
  • Vi anbefaler en tilfeldig kombinasjon av store og små bokstaver, og tall.

• Hvis du får beskjed om at passordet har vært med i ett antall databrudd, så betyr dette at passordet ikke er trygt. Du må prøve å lage et annet passord. Se eksempel nedenfor, når vi testet følgende passord: Passord1

• Når det nye passordet ditt er godkjent, vil du få opp følgende beskjed: