Rediger - Annonse

Trykk på "Rediger", og velg "Annonse" i drop-down menyen for å komme til annonsebyggeren.

• Språk: Velg hvilke språk annonsen skal opprettes på. Man kan opprette flere språk i ettertid ved behov. (Vær obs på at du må oversette språket selv).
    • Hvis du har valgt å bruke en tilgjengelig annonsemal, så vil det komme fram hvilket språk denne finnes på. Du kan velge å legge til ytterlige språk for annonsen om du ønsker.
  • Tips: Tipsboblene kan klikkes på for å få en kort forklaring på funksjonen(e).
  • Overskrift: Her kan du skrive inn en nøkkelsetning relatert til stillingen. For eksempel: "Vil du være med på å prege morgendagens teknologi?" Merk at dette feltet ikke overføres til Nav, og er dermed ikke obligatorisk.
  • Stillingstittel: Her fyller du inn tittelen på stillingen.
  • Bakgrunnsbilde: Her kan du velge fra alle bildene som er lastet opp under "Logo/Bilde" i vedlikeholdsmenyen. For dette bildet anbefaler vi en bredde på ca 1400px og høyde på ca 900px.
  • (Se veiledning for å «Laste opp og endre logo/bilde» her: Laste opp og endre logo/bilde – Jobbnorge - Support)
    •

• Ingress: Når du blar ned på siden, vil du se at ingressen til organisasjonen er automatisk lagt til i en egen modul. Det er mulig å gjøre endringer i Ingressen, hvis du ønsker å gjøre tilpasninger som er nødvendige for denne konkrete stillingen. Endringene du gjør vil ikke påvirke organisasjonens ingress. Ingressen kan ligge øverst eller nederst i annonsen. Trykk på knappen: "Vis i toppen/bunnen" for å flytte ingressen opp eller ned i annonsen.

• Bunnlinjemenyen: Nederst på skjermen ligger bunnlinjemenyen. Det er den man bruker for å «Lagre annonse, Legge til modul og Forhåndsvise mal». Bunnlinjemenyen ligger limt til bunnen av skjermen, og er tilgjengelig hele tiden mens man manøvrerer seg opp og ned i annonsen.

• Legge til modul: Det finnes flere moduler og velge mellom, slik at du kan få et design tilpasset ditt behov. Trykk på "Legg til modul i bunnlinjemenyen, og "Velg" for å få opp de ulike alternativene som er tilgjengelig.

• Slik ser de ulike modulene ut:
    • Tekstboks - én spalte
      • Inneholder en enkel tekstboks med samme bredde som annonsen.

• Tekstboks - to spalter
      • Inneholder tekstboks som er delt i to spalter. Tekstboksens totale bredde er lik som annonsebredden, og er delt på midten.

• Bilde (Fullbredde)
      • Inneholder et enkelt selvvalgt bilde fra bildebanken som har samme bredde som annonsen.

• Tekst og bilde (Halvbredde)
      • Inneholder en tekstboks på ene siden, og et selvvalgt bilde fra bildebanken på den andre siden.

• Tekst og video
      • Inneholder en tekstboks på ene siden, og en video på den andre siden. For å legge til video i en annonse, så må du legge til URL fra en åpen nettside hvor videoen ligger tilgjengelig.

• Flytte modul
    • For å flytte en modul opp eller ned i annonsen, så kan man trykke på «Flytt opp» eller «Flytt ned» i bunnen av hver enkelt modul. Hvis det bare er mulig å flytte modulen én vei, så er det fordi modulen allerede ligger øverst eller nederst i annonsen. Man kan også slette moduler ved å trykke på «Slett».

• Husk å "Lagre" før du avslutter.