Menyen til venstre

I menyen til venstre finner du de viktigste snarveiene til det du har tilgang på. Det varierer hvor mange valg man har i denne menyen, ut fra hva brukeren din har tilgang på.

• Når man logger inn havner man automatisk på "Min side".  Her får du oversikt over sist sette stillinger, fordeling av stillinger og søknader, samt systemlogg (dersom du har tilgang til å se denne).
  • Inne på "Mine rekrutteringer" finner du stillingene du har innsyn i
  • "Rapporter" gir deg muligheten til å generere rapporter for alle stillinger i den tidsperioden du ønsker. For eksempel for et helt år.
  • "Vedlikehold" er menyen man har tilgang på som administrator. Det er her man finner for eksempel Maler, Bildebank, innstillinger for organisasjon og brukere, m.m.
  • "Min profil" gir deg oversikt over informasjon om deg tilknyttet brukeren din, innstillinger for varsler, innstillinger for totrinnsverifisering og oversikt over godkjente enheter.