Invitere til intervju

Registrere og invitere søkere til intervju:

1. Marker søkerne som skal registreres til intervju ved å huke av foran søkerne i checkboks fra søkeroversikten
  2. Klikk på "Behandle valgte" - og velg deretter intervju
  3. I dialogvinduet som fremkommer kan du sette dato og tidspunkt for intervjuet, i tillegg til nærmere opplysninger om sted for intervju. (NB: Det er valgfritt å registrere inn dato/tid/sted, og du kan lagre uten å legge dette inn)
  4. Lagre via "Lagre"-knapp i modalen

Etter å ha lagret intervjuet kan du klikke på "Opprett invitasjon" for å gå til sending av intervjuinvitasjon.

En ny side vil åpnes der du får skrevet en melding til den eller de som skal inviteres.

Dersom du benytter "Mal for intervjuinvitasjon" vil du se at det ligger variabler i denne som fletter inn søkers navn og detaljer, sammen med dato/tid/sted for intervjuet. Dette vil bli automatisk flettet inn ved utsending til søker(e).

NB: Hvis du sender ut intervju til flere søkere samtidig, må det kontrolleres at tidspunkt/dato/sted er registrert inn for samtlige, slik at hver enkelt søker mottar riktig informasjon om sitt intervju.

Dersom du tidligere har registrert intervju på en søker, men ikke har sendt invitasjon ennå, kan du gjøre dette inne på søkeren. Klikk på søkers navn i søkeroversikten for å komme inn på kandidatvisningen for valgt søker.

Intervjuet du har registrert ligger i kolonnen til høyre inne på søkers side - og du kan velge "Alternativer for intervju" - og deretter klikke på "Send invitasjon" (se bilde under).

Her kan du lese om hvordan du kan laste ned en fil til Outlook med dato og tidspunkt med intervjuet.