Vurdering av søker

Bruker med rollen "Saksbehandler" kan vurdere en, flere eller alle søkere samtidig via avhuking av søkere i søkeroversikten. Man kan også vurdere enkeltsøkere ved å klikke på søkerens navn - og registrere vurdering inne på den enkelte søkeren.

Bruker gjør valg fra "Behandle"-menyen for å sette ønsket vurdering på de valgte søkerne.
Ved å trykke på ønsket alternativ åpnes det en modal-boks der brukeren kan legge inn en skriftlig vurdering. Brukeren behøver ikke legge inn en skriftlig vurderingstekst, og kan velge å kun lagre nede til høyre i modalen.

NB: Dersom det ikke legges inn en skriftlig vurdering i første omgang, er det mulig å etterregistrere vurderingstekst senere inne på den enkelte søkeren.
Den skriftlige vurderingen vil senere hentes inn i innstillingsdokumentet (for virksomheter som jobber digitalt med innstillingen i Jobbadmin).

Når vurderingsteksten er skrevet inn vil den fremkomme inne på kandidaten slik bildet under viser (blått felt). Det er mulig å redigere teksten videre ved å trykke på "Alternativer" < "Rediger vurdering", som bildet under viser.