Hvordan slette flagg på søker

Flagg som er satt på søkere underveis i søknadsbehandlingen vil fremkomme til høyre for kandidaten i søkeroversikten, slik bildet under viser.  sthrh.PNG

Det er mulig å klikke på flagg-ikonet for nærmere informasjon om hva flagget innebærer. Se bilde under.

Ved å trykke på "se detaljer" vil bruker komme direkte inn på kandidatvisningen for den enkelte søkeren. Se bilde under. (Du kan også gå rett inn i kandidatvisningen ved å klikke på søkers navn).

Inne i kandidatvisningen vil all behandling som er utført på søknaden fremkomme i kolonnen til høyre for kandidatens søknad/CV. I bildet over ser vi at søkeren har fått flagget "Intervju" og "Kvalifisert".

Alle flagg nullstilles via "Alternativer"-menyen tilhørende flagget.
Som bildet over viser kan hele intervjuoppføringen slettes ved at bruker klikker "Nullstill intervju".
Ved å bekrefte nullstilling vil flagget fjernes fra søknaden. Søkeren vil dermed ikke telles med som intervjuet i rapporter og innstillingsdokument.