Sende melding til kandidat

Hvis du har behov for å sende en melding til én eller flere søkere, kan du følge denne veiledningen.

• Gå inn på stillingen fra "Mine rekrutteringer", slik at du ser kandidatoversikten
  • Marker de søkerne du ønsker å sende melding til ved å hake av i den lille boksen til venstre for navnet.
  • Trykk på «Send» knappen som ligger i bunnlinjemenyen, og velg deretter "Melding" i lista som kommer opp.

• Du kommer nå inn på en ny side. Her kan du velge en Mal hvis du ønsker det, skrive fritekst i tekstboksen, det er mulighet for å laste opp vedlegg og legge ved søkerliste.
  • NB: Legg merke til at hvis søker skal ha mulighet til å besvare meldingen, så må du krysse av for dette nederst på siden over «Send melding»-knappen.