Hvordan slette flagg på søker?

Flagg som er satt på søkere underveis i søknadsbehandlingen vil fremkomme til høyre for søkeren i søkeroversikten, slik bildet under viser.sthrh.PNG

Det er mulig å klikke på flagg-ikonet for nærmere informasjon. Se bilde under.
Ved å trykke på "se detaljer" vil bruker komme direkte inn på behandleoversikten for den enkelte søkeren, hvor bruker vil få se en oversikt over utført søknadsbehandling.

Fra oversikten inne på søker kan saksbehandleren nullstille flagg dersom det skulle være behov for det.

Når saksbehandler nullstiller et flagg får hen samtidig mulighet til å velge ny status for søkeren. Se bilde under.