Bytte konto

Noen Jobbadmin-brukere har tilgang til flere kontoer gjennom sin bruker. De ulike kontoene kan være knyttet til ulike arbeidsgivere, men også ulike avdelinger eller rolletilganger innenfor samme arbeidsgiver.

For å finne ut hvilken arbeidsgiver du er inne på når du er innlogget i Jobbadmin, så kan du sjekke hva som står øverst i den blå menyen til venstre. Her står alltid arbeidsgivers navn. Se eksempelet som er gulet ut i bildet nedenfor:

• For å bytte mellom ulike kontoer, så kan du trykke på navnet ditt oppe i høyre hjørne. I nedfallsmenyen, klikk på "Bytt konto".
  • Du vil nå få opp et nytt skilt, som viser de tilgjengelige kontoene du har tilknyttet din bruker.
    • Finn den arbeidsgiverkontoen du ønsker å gå inn på, og klikk "Velg"

En annen måte å bytte konto på, er å gå til "Min side" når du er innlogget i Jobbadmin. Over kortet for "Sist sette stillinger" er det en egen knapp for å bytte konto. Knappen fungerer på samme måte som beskrevet ovenfor. Se bildet nedenfor: