Enhetsgodkjenning i Jobbadmin

Enhetsgodkjenning er nå på plass i Jobbadmin.

Alle brukere som ikke har aktivert 2-faktor (eller benytter SSO) vil nå måtte godkjenne enhet og/eller nettleser ved første gangs innlogging i Jobbadmin.

Etter å ha skrevet inn e-post adresse og passord vil bruker måtte legge inn en PIN kode.

PIN koden sendes pr. e-post til brukers registrerte e-post adresse i løsningen.

Neste gang bruker logger på med samme enhet og nettleser vil hen komme rett inn uten å skrive inn PIN kode. Dette fordi enheten allerede er godkjent av brukeren.

Bruker vil måtte godkjenne via PIN på nytt ved bytte av nettleser og/eller enhet som benyttes for pålogging.

Under "Min profil" vil bruker få se en oversikt over sine godkjente enheter.