Enhetsgodkjenning i Jobbadmin

Enhetsgodkjenning er nå på plass i Jobbadmin.

Alle brukere som ikke har aktivert 2-faktor (eller benytter SSO) vil nå måtte godkjenne enhet og/eller nettleser ved første gangs innlogging i Jobbadmin.

• Når du som bruker i Jobbadmin har skrevet inn e-post adresse og passord, så vil du måtte legge inn en PIN kode.
  • PIN koden sendes til deg på e-post til adressen som er tilknyttet brukeren din i Jobbadmin.

• Neste gang du logger på med samme enhet og nettleser vil du komme rett inn uten å skrive inn PIN kode. Dette fordi enheten allerede er godkjent.
  • Du vil måtte godkjenne via PIN på nytt ved bytte av nettleser og/eller enhet som benyttes for pålogging.
  • Under "Min profil" finner du en oversikt over dine godkjente enheter.
    • Finner du enheter i oversikten som du ikke kjenner igjen, så anbefaler vi at du fjerner enheten fra oversikten og bytter passord for din bruker ved å trykke på "Glemt passord". Se veiledning for bytte av passord her: Passord – Jobbnorge - Support