Opprette og publisere stilling

Bruker oppretter stilling i systemet ved å klikke på knappen "Ny rekruttering" øverst i venstremenyen. (Kun brukere med tilgang til annonsebestilling i systemet. Dersom du mangler tilgang må du ta kontakt med administrator hos din virksomhet). 

Etter å ha trykket på knappen fremkommer modalboks på siden, som vist under.

jobbanalyse1.PNG

Du fyller inn stillingstittel i feltet øverst, og kan deretter velge fra rullemeny hvilken avdeling stillingen tilhører. Du kan også gi innsyn i stillingen ved å søke opp brukere og legge de til i feltet under avdeling. 

Jobbanalyse: Dersom virksomheten har tatt i bruk modul for jobbanalyse kan du huke av for å inkludere dette i checkboks som fremkommer nederst i modalboksen. Les egen artikkel om jobbanalyse: Behovsanalyse – Jobbnorge - Support.

Klikk på "Ny stilling" for å gå videre til neste steg. 

 

Steg 1: Redigere stilling

Alle felter markert med rød stjerne er obligatoriske og må fylles ut. 

Avdelingen stillingen knyttes til avgjør hvilken standardtekst som hentes inn, i tillegg til maler, bilder og brukere som automatisk får tilgang til stillingen og søknader. 

redigere_stilling1.PNG

Eksternt utlyste stillinger vil kunne vises overalt, mens interne stillinger kun vises i interne oversikter og til de som har direkte lenke. 

Velg stillingstype, omfang, varighet og stillingskategorier ut fra hva som passer utlysningen.

 

Steg 2: Søknadshåndtering

Som standard er stillingen mulig å søke elektronisk med et standard CV-skjema. 

Annonsesporing gir jobbsøkeren mulighet til å angi hvor han eller hun så annonsen. Kryss av for annonsesporing dersom dere ønsker å aktivere dette. Du kan lese mer om annonsesporing her: Annonsesporing – Jobbnorge - Support.

Dersom dere ønsker å aktivere screening må dette hakes på og mal må knyttes til stillingen. Du kan lese mer om screening her: Opprette screeningmal – Jobbnorge - Support.

 

Steg 3: Redigere annonse

I dette steget kan du velge å knytte en annonsemal til stillingen, eller opprette annonsen uten mal.

Fyll inn overskrift og velg bakgrunnsbilde fra nedtrekkmeny. Bakgrunnsbilde må være lastet opp i bildebanken før det blir tilgjengelig i menyen.

Ingressmodulen henter tekst som er lagt inn på arbeidsgiveren eller den aktuelle avdelingen. Modulen kan enten vises i toppen eller i bunnen av annonsen. 


annonse.PNG

Fyll inn utlysningsteksten i de ulike modulene. Merk at alle moduler må ha overskrift og tekst. 

På den grønne linjen nederst i skjermbildet har du tilgang til å lagre annonse, legge til moduler, forhåndsvise annonse og bytte annonsemal. 

Når du trykker på "Legg til modul" vil du få mulighet til å velge hvilken modul du ønsker. Du kan flytte modulene opp og ned etter eget ønske, samt slette moduler. 

 

Steg 4: Publiseringsvalg

Når annonsen er klar til publisering trykker du på "Publiser på Jobbnorge". I dette steget vil du også få mulighet til å legge til tilleggstjenester. Merk at annonsen må være publisert på Jobbnorge.no først.

Hvis du trenger hjelp til annonsering, for eksempel i tilleggstjenester eller andre tjenester du ikke finner i oversikten, trykk på "Hjelp til annonsering" på høyre side for å kontakte vår dyktige mediebyrå. De har også god kompetanse på hvordan man kan nå målgruppen for stillingen.
publiseringsvalg.PNG

Du kan lese mer om å publisere til tilleggstjenester her: Publisere stilling til tilleggstjenester – Jobbnorge - Support.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig