Ny kandidatbehandling i Jobbadmin

Vi oppgraderer kandidatbehandlingen i Jobbadmin.
Formålet med endringen er å synliggjøre hvor den enkelte søkeren befinner seg i rekrutteringsprosessen og tilby bedre oversikt over kandidatene.

Dette er nytt:

1. Filter overfor søkeroversikten gjenspeiler valg i søknadsbehandlingen:

2. Flere kvalifikasjonsnivåer:

3. Etiketter kan settes på søkere for bedre oversikt/filtrering:

Behandle søknader:

All søknadsbehandling som danner grunnlag i rapporter, samt overfører informasjon til innstillingsdokument, gjøres via “Behandle valgte”-knappen nederst til venstre i søkeroversikten (eller via samme menyen inne på den enkelte søker).
Via "Behandle”-funksjonen kan du:

• Legge inn en vurdering av søkerens formelle kvalifikasjoner
  • Registrere søker til intervju
  • Innstille søker
  • Ansette søker

Filter-knapper over søkeroversikten vil direkte gjenspeile behandlinger som er utført via “Behandle”-menyen. Se illustrasjon under.

Du kan klikke på ønsket knapp i filteret for å filtrere søkerlisten etter eget ønske.

Trykk på filteret en gang til for  deaktivere filter - og vise alle søkere.

Etiketter som er satt på søkere vil vises direkte i søkeroversikten, slik bildet under viser. I bildet herunder har vi filtrert på søkere registrert til intervju. Legg merke til at 2 av søkerne innehar etiketten 2.gangs intervju.

Hva er etiketter?

Etiketter erstatter de tidligere statusene i søknadsbehandlingen.

NB: Tidligere kandidatstatuser som virksomheten har opprettet selv vil være automatisk konvertert til etiketter i ny kandidatbehandling.

Bruk av etiketter er et nyttig hjelpemiddel for å holde orden i søkermassen på en stilling. I første omgang vil det kun være mulig å sette 1 etikett pr. søker - men dette vil bli utvidet til bruk av flere.

Det er selvfølgelig mulig å fjerne/legge til ny etikett på en søker underveis i rekrutteringsprosessen.

Søkeroversikten kan filtreres på etiketter alene, eller i kombinasjon med andre filter.
Eks.: Det er mulig å filtrere alle søkere som er registrert til “Intervju” - og deretter legge til ytterligere filtrering på etiketter, samt andre kriterier som eks. “Funksjonsnedsettelse”.

Hvordan sette etiketter på søkere?

Etiketter kan settes direkte fra søkeroversikten, eller inne fra den enkelte søker.

Slik setter du etiketter fra søkeroversikten:

1. Huk av foran søkerne du vil sette etikett på
  2. Trykk på «Velg etikett» på bunnlinjen
  3. Modal fremkommer som viser søkerne du valgte. Du kan sette ulike etiketter på utvalget, og velger hvilke etiketter du vil sette fra rullemeny som fremkommer i modalen.

Slik setter du etikett på søkere inne på den enkelte søkeren:

1. Klikk på søkers navn i søkeroversikten for å gå inn på den enkelte søkeren
  2. Oppe til høyre i kandidatbildet vil du finne et etikett-felt. Velg blant tilgjengelige etiketter fra rullemeny i feltet

NB: Etiketter opprettes av administrator hos arbeidsgiver selv. Ved ønske om flere etiketter kan administrator-bruker hos din virksomhet opprette flere etiketter på vedlikehold menyen.