Tilbakemeldinger på nytt design

Alle våre kunder er nå over på nytt design, og vi opplever at overgangen har gått fint for de fleste. 

Med en såpass stor endring i løsningen er vi forberedt på at det vil komme tilbakemeldinger fra våre kunder, både ris og ros. Det setter vi pris på!

Vi må gjøre utbedringer der behovet er størst, og der endringer vil gi høy verdi for flest mulig brukere. Du skal vite at tilbakemeldinger vi mottar blir tatt stilling til og vurdert i en større sammenheng. Vi oppfordrer dermed alle våre kunder til å gi oss tilbakemeldinger, for å gjøre løsningen enda bedre.

integrasjoner.png

Vår visjon er å lage beste løsning for fremtidens rekruttering. Dette gjør vi aller best i samarbeid med våre kunder.


Hva skjer fremover?

Vi hviler ikke på laurbærene. I løpet av november måned slipper Jobbnorge en oppgradering av kandidatbehandlingen i Jobbadmin. Formålet med endringen er å synliggjøre hvor den enkelte søkeren befinner seg i rekrutteringsprosessen, og slik tilby bedre oversikt over kandidatene. I tillegg vil jobbanalyse være på plass i løsningen før jul.  Mer informasjon om dette vil bli tilgjengelig her i vårt hjelpesenter om kort tid.

 

Du kan se en sniktitt på den oppdaterte kandidatbehandlingen her. 

 

Vi anbefaler også å følge med i nyhetsboksen som er tilgjengelig på "Min side" hvor vi fortløpende vil legge ut informasjon om nye funksjoner. Nøl ikke med å kontakte oss på support dersom du trenger hjelp i systemet. 

 

Vår kontaktinformasjon finner du her. 

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse