Ta ut søkerlister

Offentlig og utvidet søkerliste kan tas ut fra en stilling i systemet gjennom valg inne på stillingens dashbord (samt inne fra søkeroversikt og tab for innsyn). Trykk på "Last ned" slik bildet under viser. Velg deretter "Søkerlister" - og trykk på ønsket liste.

NB: Alle søkerforespørsler må være behandlet før listen skal kunne genereres. Dersom det ligger ubehandlede forespørsler fra søkere, enten om trekking av søknad eller ønske om unntak fra offentlighet, vi likke listen kunne genereres. Bruker vil få varsel i slike tilfeller.