Om nytt design

Vi har oppdatert Jobbadmin – og gitt det et nytt, responsivt design.
Mye er som før, og du vil kunne publisere stillinger og behandle søknader på samme måte som du gjør i dag.

Vi har selvsagt utviklet noe ny funksjonalitet som vil gjøre det enklere og mer oversiktlig for deg som skal rekruttere. Det vil for eksempel bli mulighet for intern dialog mellom saksbehandlere, digital signering av dokumenter og dashbord for bedre oversikt. Her i hjelpesenteret finner du oppdatert veiledning/ brukerstøtte.

Våre hyggelige rådgivere på kundeservice vil alltid være i stand til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og kan nås både pr telefon og på epost.

Når kommer det nye designet?

Vi utfører en puljevis overføring av våre kunder på nytt design. Du trenger ikke gjøre noe – overgangen vil skje automatisk, og senest innen 31. oktober.

Verdt å vite

Deler av nytt design vil ikke fungere optimalt i nettleseren Internet Explorer.
Microsoft stoppet den videre utviklingen av IE tilbake i 2015, og nettleseren holder dermed ikke nødvendig standard, hverken på brukeropplevelse eller sikkerhet. Den er ikke lenger fullt kompatibel med ny teknologi som brukes for å utvikle systemer. IE kan benyttes, men innhold vil bli presentert bedre i de nyere nettleserne (Edge, Chrome, Firefox m.fl.).

Opptak fra webinar

1. oktober gjennomførte vi et halvtimes webinar med gjennomgang av det som er nytt. Du kan se opptaket her: https://www.youtube.com/watch?v=BFkSi2TxREE&feature=youtu.be

Ny funksjonalitet

Dashboard/oversikt

Dashbord på «Min side» og inne på en enkelt stilling og kandidat gir bedre oversikt over hendelser og fremdrift i rekrutteringssaker. Alle stillinger har eget dashbord som skal gjøre det lettere å navigere dit du vil. Bildet under viser dashbord på en enkelt stilling.

Internt dialogsystem

Internt dialogsystem tillater samhandling mellom saksbehandlere i systemet. Du kan gi beskjeder og tagge deltakere i rekrutteringsteamet direkte fra en stilling i Jobbadmin. Du vil motta varsel (både pr epost og inne i Jobbadmin) om det er noen som har sendt deg en melding. Dialogfunksjon skal skape enda bedre flyt i rekrutteringssaker – og minske behovet for omkringliggende systemer.

Dialog-knapp er tilgjengelig i header inne på stillingen, slik bildet over viser. Du trykker på dialog-knappen for å skrive ny melding.

Screening

Screeningfunksjonaliteten har blitt endret, og fremstår som ny i nytt design. Spørsmål i screeningmalene kan flyttes gjennom dra- og slipp funksjonalitet, og det er enkelt å holde oversikt over valgte språk for den enkelte screeningmalen.

Digital signatur

Det er nå mulighet for å sende dokumenter til jobbsøkere for digital signering (eks. arbeidsavtale). Ta kontakt med våre kundekonsulenter for informasjon om pris på signeringstjenesten.

Flere nye funksjoner vil bli tilgjengelig etterhvert. Vi håper det nye designet vil skape en enda bedre brukeropplevelse! Husk at du alltid kan kontakte oss dersom du har spørsmål.