Digital signatur

Det er mulig å opprette dokumenter som skal sendes til jobbsøkere for elektronisk signering gjennom Postens signeringstjeneste (eks. arbeidskontrakt).

Her kan du se en kort opplæringsvideo i bruk av digital signatur:

 

For å få tilgang til å opprette dokument må bruker ha rolle som "Saksbehandler" + tilgang til modulen "Dokumenter" under "Søknadsbehandling".

Brukere med denne tilgangen vil ha tilgang til kortet "Dokumenter" i dashbord inne på den enkelte søker. Ved å klikke på linken "Opprett dokument" inni kortet får bruker mulighet til å velge dokumentmal fra rullemeny. Se bilde under.

dokum1.PNG

Dersom det eksempelvis skal sendes en arbeidsavtale, og det ikke er opprettet mal for arbeidsavtale på forhånd, kan bruker velge "tomt dokument" fra rullemeny for å bygge opp dokumentet direkte. Se bilde.

dokum2.PNG

Dokumentet kan lagres og arbeides videre på senere. Dokument som lagres på en kandidat vil ligge synlig i "Dokumenter"-kortet inne på jobbsøkeren, som bildet under viser. 

dokum3.PNG

Når dokumentet er ferdig utarbeidet, kan det sendes til jobbsøkeren for elektronisk signering. Brukeren går til "Kandidatdokumenter" via link i kortet for å få mulighet til å sende. Bildet under viser funksjon for sending av dokument. 

dukum4.PNG

NB: Signeringsmodulen må aktiveres pr. arbeidsgiver i systemet.
Ta kontakt med våre kundekonsulenter for informasjon om pris på signeringstjenesten.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse