Digital signatur

Det er mulig å opprette dokumenter som skal sendes til jobbsøkere for elektronisk signering gjennom Postens signeringstjeneste (eks. arbeidskontrakt).

For å få tilgang til å opprette dokument må bruker ha rolle som "Saksbehandler" + tilgang til modulen "Dokumenter" under "Søknadsbehandling".

Brukere med denne tilgangen vil ha tilgang til kortet "Dokumenter" i dashbord inne på den enkelte søker. Ved å klikke på linken "Opprett dokument" inni kortet får bruker mulighet til å velge dokumentmal fra rullemeny. Se bilde under.

Dersom det eksempelvis skal sendes en arbeidsavtale, og det ikke er opprettet mal for arbeidsavtale på forhånd, kan bruker velge "tomt dokument" fra rullemeny for å bygge opp dokumentet direkte. Se bilde.

Dokumentet kan lagres og arbeides videre på senere. Dokument som lagres på en kandidat vil ligge synlig i "Dokumenter"-kortet inne på jobbsøkeren, som bildet under viser.

Når dokumentet er ferdig utarbeidet, kan det sendes til jobbsøkeren for elektronisk signering. Brukeren går til "Kandidatdokumenter" via link i kortet for å få mulighet til å sende. Bildet under viser funksjon for sending av dokument.