Opprette mal for arbeidsavtale

Det er mulig å opprette mal for ulike kandidatdokumenter i Jobbadmin (f.eks. arbeidsavtale). Alle maler som opprettes som type "kandidatdokument", kan hentes opp på en enkelt søker i systemet - og sendes til søker for elektronisk signering.

Kandidatdokument-maler opprettes under "Vedlikehold"< "Maler" <"Dokumentmaler". (Det er kun brukere med administratortilgang som har tilgang til vedlikeholds-menyen).

Inne i dokumentmaloversikten trykker du på "Opprett ny" - og velger "Mal for kandidatdokument", slik bildet under viser.

Ny side åpnes der bruker kan gi malen et navn og opprette innholdet i malen. Dersom det er slik at malen senere skal kunne flette inn informasjon om søker og stilling automatisk, kan bruker velge å sette variabler inni malen. Dette gjør bruker fra rullemeny som fremkommer ved å trykke på "Flettekode" i editor (se bilde under).

Etter at mal er lagret vil bruker kunne hente den opp på en søker i systemet. Bruker henter malen opp fra kortet "Dokumenter" inne på dashbordet på en enkelt søker. (Se artikkel om digital signatur for nærmere forklaring).