Generelle frister for produksjon og formidling

AVIS
Frist for bestilling er 2 virkedager før frist til mediet. Avisene har bestillingsfrister som vi må forholde oss til - vanligvis kl 15.00 tre virkedager før innrykk.

TIDSSKRIFT
Frist for bestilling er 2 virkedager før frist til mediet.
Frister for bestilling i aviser og tidsskrifter er satt for at vi skal ha tid til å produsere annonsen,
sende korrektur og ferdigstille ordren.

PUBLISERING PÅ NETTPORTALER
Det kan ta opptil 2 virkedager fra vi mottar bestilling til stillingen blir publisert på ønsket portal.

PROGRAMMATISK | NATIVE | KONTEKSTUELL ANNONSERING
Produksjon av materiell i mange formater gjør at det kan ta inntil 5 virkedager fra vi mottar bestilling til kampanjen er live i ønskede kanaler.

FACEBOOK | LINKEDIN MÅLGRUPPE
Det kan ta inntil 3 virkedager fra vi mottar bestillingen til kampanjen er live.

INFORMASJON
Virkedager: Mandag – fredag (lørdag, søndag og helligdager er ikke medregnet).
Husk å ta hensyn til dette ved bestilling og når det settes søknadsfrist.

Ved sen tilbakemelding fra kunde kan det bli forskyving i publiseringsdato.

Tidsbruk avhenger av arbeidsmengde og størrelsen på ordren og kan ta kortere tid enn oppgitt.

Vi ber om at tekst som sendes oss er ferdig korrekturlest og at eventuelle bilder har god kvalitet.