Intern dialog

Brukere kan benytte intern dialog-funksjon for å kommunisere med hverandre inne på en gitt stilling.

Dialog initieres gjennom kortet "Meldinger" på stillingens dashbord. Det er mulig å tagge brukere direkte i en melding, men da kun andre brukere som har innsyn i den aktuelle stillingen

All dialog som har gått frem og tilbake mellom ulike brukere vil være synlig via dialogkortet på stillingens dashbord. Det er ikke mulig å sende private meldinger. Alle interne meldinger vil være samlet på stillingen, og synlige for brukere med innsyn.