Intern dialog

Brukere kan benytte intern dialog-funksjon for å kommunisere med hverandre inne på en gitt stilling.
Dialog initieres gjennom ikon i stillingens header, slik bildet under viser.

Det er mulig å tagge brukere direkte i en melding, men da kun andre brukere som har innsyn i den aktuelle stillingen

All dialog som har gått frem og tilbake mellom ulike brukere vil være synlig via dialog-ikonet i stillingens header. Det er ikke mulig å sende private meldinger. Alle interne meldinger vil være samlet på stillingen, og synlige for brukere med innsyn.