Dashbord på stilling

Når du navigerer til en bestemt stilling i Jobbadmin, enten via "Mine stillinger" i venstremenyen eller via "Sist sette stillinger" på "Min side", vil du komme til Dashbord/oversikt for den valgte stillingen. Se bilde under.

Dokumenter, logg, meldinger, oppgaver og annonser kan kun nås fra dashbord på stillingen. Overfor kortene (merket gult i skjermbildet) har du hele tiden tilgang til å gå til innsyn for stillingen, søkeroversikten eller tilbake til oversikt/dashbord. 

dash4.PNG

Du navigerer til ønsket sted ved å trykke direkte på link i et av dashbord-"kortene" på siden. "Tilbake"-knapp er tilgjengelig på alle undersider for å ta deg tilbake til dashbordet. Se eksempel fra kortet "Oppgaver" med tilbake-knapp merket i gult under.

tilbakeknappi_kort.PNG

Globale stillingsfunksjoner

Øverst til høyre på stillingsdashboard (samt i søkeroversikt og under innsynstab) vil bruker alltid ha tilgang til globale stillingsfunksjoner ("Rediger stilling", "Last ned", "Ny søker" og flervalgsknapp). Hvilke funksjoner som vises for brukeren avhenger av dennes rolle i systemet. Under "Last ned" ligger søkerlister og annonse som pdf, mens det under flervalgsknapp helt til høyre ligger mulighet for avslutting og sletting av stilling. Se bilde under.

globalfunk.PNG

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse