Dashbord på stilling

Når du navigerer til en bestemt stilling i Jobbadmin, enten via "Mine stillinger" i venstremenyen eller via "Sist sette stillinger" på "Min side", vil du komme til Dashbord/oversikt for den valgte stillingen. Du navigerer til ønsket sted ved å trykke direkte i et av dashbord-"kortene" på siden. Se bilde under:

Dokumenter, logg, meldinger, oppgaver og annonser kan kun nås fra dashbord på stillingen. Overfor kortene (merket gult i skjermbildet) har du hele tiden tilgang til å gå til innsyn for stillingen, søkeroversikten eller tilbake til oversikt/dashbord.