"Oversikt" på stilling

Når du navigerer til en bestemt stilling i Jobbadmin, enten via "Mine rekrutteringer" i venstremenyen eller via "Sist sette stillinger" på "Min side", vil du komme rett inn i søkeroversikten på stillingen.

Oppe til høyre i stillingens header kan du trykke på "Oversikt" for å komme til side som viser deg:

• Statistikk som viser kjønnsfordeling på stillingen
  • Informasjon om antall visninger på valgte publiseringskanaler (tallene hentes fra Google Analytics)
  • Informasjon om publiseringsvalg
  • Logg for stillingen

Det er mulig å få en utvidet visning av kortet "Søkere", "Annonser" og "Logg". Dette gjør du enkelt ved å trykket på valget nederst i høyre hjørne på det enkelte kortet.