Dashbord på "Min side"

Når du har logget deg inn i Jobbadmin vil du komme direkte inn i dashbord på "Min side".

Dashbordet gir deg oversikt over sist sette stillinger, fordeling av stillinger og søknader, samt systemlogg (dersom du har tilgang til å se denne). Det er enkelt for bruker å se hvilken konto vedkommende er innlogget på (dersom brukeren har flere tilganger), samt å bytte til annen kontoprofil ved behov. Bruker kan navigere til ønsket sted, enten gjennom å trykke direkte på link i det enkelte dashbord-"kortet" eller ved å klikke på ønsket valg i venstremenyen.