"Min side"

Når du har logget deg inn i Jobbadmin vil du komme direkte inn på "Min side"

• Inne på "Min side" får du oversikt over sist sette stillinger, fordeling av stillinger og søknader, samt systemlogg (dersom du har tilgang til å se denne).
  • Hvis brukeren din har tilgang til flere arbeidsgivere, så kan du se øverst i den blå menyen hvilken arbeidsgiver-konto du er inne på nå. For å bytte konto kan du trykke på navnet ditt øverst til høyre, og velg "Bytt konto".
  • Bruker kan navigere til ønsket sted, enten gjennom å trykke direkte på link nederst i høyre hjørne av hvert enkelt kort, eller ved å klikke på ønsket valg i venstremenyen.