Kandidat-dashbord

Når du klikker på en enkelt søker fra søkeroversikten på en stilling, vil du komme rett inn på dashbord. Dashbord gir samlet oversikt over behandling/vurderinger tilknyttet søkeren, samt annen nøkkelinformasjon. Du kan bla direkte videre til neste søker øverst til høyre i dashbordet - og slik skaffe deg oversikt over flere eller alle kandidatene på en stilling løpende. Du kan klikke på "Søknad/CV" for å lese søknaden.