Kandidat-dashbord

Når du klikker på en enkelt kandidat i søkeroversikten på en stilling vil du komme rett inn på dashbord for den valgte kandidaten. Dashbord inne på en kandidat gir samlet oversikt over behandling/vurderinger som er gjort av kandidaten, samt annen nøkkelinformasjon. Du kan bla direkte videre til neste søker øverst til høyre i dashbordet - og slik skaffe deg oversikt over flere eller alle kandidatene på en stilling løpende. Du kan klikke på "Søknad/CV" for å lese søknaden.