Publisere stilling til tilleggstjenester

Når du oppretter eller redigerer en stilling kan du velge å publisere den til tjenester i tillegg til Jobbnorge.no. Dette gjøres i trinn 4 (Publiseringsvalg) i annonseredigeringen. Her ligger en rekke forslag til steder man kan annonsere stillingen, og du kan trykke på "Hjelp til annonsering" hvis du ønsker å publisere et annet sted i tillegg.

NB: Stillingen må være publisert på jobbnorge.no før du kan velge tilleggstjenester.

De vanligste tilleggstjenestene er NAV.no og Finn.no. For å nå spesifikke målgrupper, anbefaler vi at du vurderer andre publiseringstjenester som kan treffe målgruppen du ønsker mer direkte. Mediebyrået vårt har mye kompetanse på annonsering, så ta gjerne kontakt om du er usikker.

NAV:

• Velg «Legg til».
  • Fyll inn adresse og postnummer til arbeidssted dersom det ikke allerede er fylt inn i feltene.
  • Trykk «Lagre».

Finn.no:

• Velg «Legg til».
  • I boksen som kommer opp må feltene merket med * fylles ut. Her må du også velge «Stillingskategori».
  • Trykk «Lagre».

Trykk på «Publiser til tilleggstjenester» for å publisere stillingen til valgte tjenester.

Andre tjenester:

Også andre tjenester er tilgjengelig i denne menyen. Eksempler på dette kan være Google, Facebook, Linkedin, Euraxess, Researchgate og en rekke andre nasjonale og internasjonale medier og jobbportaler.

Ta kontakt med mediebyrået vårt dersom du ønsker å publisere stillingen til andre tjenester enn de du finner i menyen.

OBS: Annonsesporing

Ønsker du at jobbsøker skal kunne melde fra om hvor han eller hun ble kjent med stillingsutlysningen? Les hvordan du bruker annonsesporing.