Lenke til virksomhetens egen personvernerklæring

Alle jobbsøkere som registrerer profil på Jobbnorge.no må bekrefte å ha lest og godkjent Jobbnorges personvernerklæring før konto kan registreres. Personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan Jobbnorge behandler persondata i forbindelse med administrering av jobbsøkers profil på Jobbnorge. Jobbnorge er Behandlingsansvarlig for opplysninger knyttet til administrasjon av jobbsøkerprofiler.

mceclip0.png

Virksomheter som benytter Jobbadmin er selv ansvarlig for behandling av persondata som gjøres i forbindelse med søknad mottatt, herunder ansvarlig for å avslutte stillinger når rekrutteringsprosess er ferdigstilt, slik at persondata tilknyttet søknad slettes etter tidsintervaller satt i virksomhetens Jobbadmin.

For at jobbsøker skal kunne gis tilstrekkelig informasjon om hvordan persondata blir behandlet i rekrutteringsprosessen bør det gis tilgang til en personvernerklæring som sier noe om hvordan personopplysninger hentet inn i rekrutteringsprosessen behandles. For å ivareta jobbsøkerens rett til informasjon har Jobbnorge nå utviklet funksjonalitet for å linke opp mot arbeidsgivers personvernerklæring fra Jobbnorge.

Virksomheter som ønsker at søkere skal linkes mot deres personvernerklæring under søkeprosess, kan sende link til sin personvernerklæring til Jobbnorge. Linken knyttes til virksomheten via vårt administratorverktøy, slik at denne blir synlig for søkeren før sending av søknad.

Linken sendes til kundeservice@jobbnorge.no

 

NB: Personvernerklæringen må være publisert på passende sted på virksomhetens nettsider slik at søkeren linkes til riktig sted fra søknadsprosess. Ta gjerne kontakt med kundeservice hos Jobbnorge for mer informasjon.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig