Laste opp og endre logo/bilde

Laste opp:

Forutsetter at du er administrator.

1. Under «Vedlikehold» i menyen trykker du på «Bildebank».
  2. For å legge til ny logo/bilde trykker du på «Last opp ny».
  3. Velg type bilde/logo, eierenhet og fil du ønsker å laste opp, og trykk «Neste»
  4. Legg inn et gjenkjennelig navn, og avslutt med å trykke «Lagre».

Bilder som er lastet opp i bildebanken i halvbredde/fullbredde kan brukes i annonser, ved å legge til modul for "Bilde" eller "Bilde og tekst". I modulen velger du i nedfallsmenyen det bildet du ønsker å bruke. Følgende størrelser er nødvendige å bruke for å kunne laste opp annonsebilder:

Endre logo/bilde

Forutsetter at du er administrator.

1. Under «Vedlikehold» trykker du på «Administrere» og velger «Organisasjon».
  2. Trykk på enheten du ønsker å endre logoen for.
  3. Velg logo i rullemenyen hvor det står «Annonselogo», og/eller «Logo for søkeresultat».
  4. Trykk «Lagre» nede på siden når du har gjort de endringene du ønsker.

NB: Logoen kan legges inn på flere språk ved å trykke på «Legg til språk» og velge språk hva listen.