Opprette innsynsgrupper

Administrator eller ansvarlig saksbehandler kan tildele stillingsinnsyn til andre gjennom «Innsyn» på en gitt stilling. Innsyn kan tildeles til enkelt-brukere eller til pre-definerte grupper, slik som innstillingsråd. Se bilde under.

For at gruppeinnsyn skal kunne tildeles må gruppene først være opprettet under Vedlikehold i Jobbadmin.

1. Gå til «Vedlikehold»
  2. Gå til «Administrere» og velg «Innsynsgrupper»

Det er mulig å opprette flere grupper, eksempelvis flere innstillingsråd. Se bilde under.

«Innsynsgrupper» i Vedlikeholds-menyen, med oversikt over tilgjengelige grupper, samt mulighet til å opprette ny.

Valg av gruppemedlemmer, der du søker opp tilgjengelige brukere og legger dem til i gruppe.