Aktiver varsel om at søkere ikke har fått tilbakemelding på søknad

Det er mulig å aktivere varsling for brukere i Jobbadmin hvis noen forsøker å avslutte en stilling der én eller flere søkere ikke har mottatt tilbakemelding i form av avslag, tilbud eller arbeidskontrakt. Funksjonaliteten skal hjelpe arbeidsgiver med å ivareta søkerne.

Under «Vedlikehold» kan det settes innstilling om at virksomheten skal varsles ved manglende tilbakemeldinger til søkere ved avslutting av stilling.

1. Gå til «Vedlikehold»
  2. Gå til «Administrere» og velg «Organisasjon»
  3. Trykk på «Globale innstillinger»
  4. Bla ned på siden og huk av for å aktivere varsel som vist i bildet nedenfor.