Aktiver varsel om at søkere ikke har fått tilbakemelding på søknad

Under «Vedlikehold» kan det settes innstilling om at virksomheten skal varsles ved manglende tilbakemeldinger til søkere ved avslutting av stilling.

1. Gå til «Vedlikehold»
  2. Gå til «Administrere» og velg «Organisasjon»
  3. Trykk på «Globale innstillinger»

Scroll ned på siden og huk av for å aktivere varsel.

Ved avslutting av stilling i Jobbadmin vil bruker bli varslet dersom en eller flere søkere på stillingen ikke har mottatt tilbakemelding i form av avslag, tilbud eller arbeidskontrakt. Funksjonaliteten skal hjelpe arbeidsgiver med å ivareta søkerne.