Innstilling av kandidater

Det er mulig å sette innstillingsnummer, samt registrere innstillingsbegrunnelse på søkere i Jobbadmin.

Slik går du frem for å sette innstillingsnummer fra søkeroversikten:

1. Marker søkerne du ønsker å innstille.
  2. Klikk «Behandle valgte» og velg deretter «Innstilt»

Et dialogvindu vil åpne seg.

1. Velg innstillingsnummer via rullemeny.
  2. Ved å klikke «Legg til begrunnelse» kan du legge inn innstillingsbegrunnelse (Dette er valgfritt).
  3. Trykk på «Lagre» når du registrert ønsket informasjon.

NB: Innstilte kandidater vil automatisk fremkomme i innstillingsdokumentet dersom arbeidsgiver har opprettet innstillingsmal i systemet. Du kan lese mer om innstillingsdokumentet her.