Innstilling av kandidater

Det er mulig å sette innstillingsnummer, samt registrere innstillingsbegrunnelse på søkere i Jobbadmin. Dersom innstillingsnummer er satt vil det være direkte synlig i søkeroversikten. Slik går du frem for å sette innstillingsnummer fra søkeroversikten:

1. Marker søkerne du ønsker å innstille.
  2. Klikk «Behandle» og «Innstille»

Et dialogvindu vil nå åpne seg.

1. Velg innstillingsnummer via rullemeny.
  2. Ved å klikke «Legg til begrunnelse» kan du legge inn innstillingsbegrunnelse (Valgfritt).
  3. Trykk på «Lagre» når du registrert ønskt informasjon. Innstillingsnummer vil vises på kandidaten i søkeroversikten.

NB: Innstilte kandidater vil automatisk fremkomme i innstillingsdokumentet dersom arbeidsgiver har opprettet innstillingsmal i systemet. Du kan lese mer om innstillingsdokumentet her.