Eksportere intervjutidspunkt til egen kalender i Outlook og e-post

Det er mulig å eksportere intervjutidspunkter til din egen kalender i Outlook eller andre e-postsystemer på to måter.

Ved registrering av kandidater til intervju:

1. Velg en eller flere kandidater fra søkeroversikten, slik bildet over viser.
  2. Trykk «Behandle valgte» og «Registrer intervju».
  3. Legg inn dato/tid, og eventuelt sted i modalen som fremkommer
  4. Trykk «Lagre».

Etter lagring vil datofilen vises som en lenke i modalen (se bilde under). Denne lenken kan du klikke på for å overføre til Outlook.

Fra kandidatens søknad etter invitasjonen er sendt:

1. Klikk på navnet til den aktuelle kandidaten for å komme inn i kandidatvisningen
  2. Under "Intervju" i kolonnen til høyre vil det ligge en klikkbar lenke til kalenderfil som kan overføres til Outlook