Trekke søknad etter søknadsfristen

Etter endt søknadsfrist har søker mulighet til å sende forespørsel om trekking av sin søknad. Forespørselen fremkommer som et spørsmålstegn i søkeroversikten, slik bildet under viser.

• Trykk på spørre-ikonet i søkeroversikten for å se og behandle trekkeforespørselen

Når søknaden er trukket vil den fjernet fra søkeroversikten for saksbehandler. Dette blir synlig i loggen for stillingen.

Offentlig og utvidet søkerliste

Søknaden vil fremdeles vises i offentlig søkerliste ved trekking etter søknadsfrist. Det vil kun være informasjon om kjønn som fremkommer, sammen med informasjon om at søker har trukket søknaden.

Søknaden vil ikke lenger vises i utvidet søkerliste.

Trekke søknaden manuelt på vegne av søker

Se veiledning her.

Før søknadsfrist kan jobbsøker trekke sin søknad direkte, og kandidatlisten vil renummereres. Søkeren vil ikke fremkomme på offentlig og utvidet søkerliste.