Slette eller trekke søknad

Dersom du må trekke eller slette en søknad fra en stilling gjør du følgende:

1. Klikk deg inn på søknaden
  2. Finn "Fjern"-knappen
  3. Velg om du vil trekke eller slette søknaden.

Trekker du en søknad etter søknadsfristen vil den fjernes fra søknadsoversikten og utvidet søkerliste.

I offentlig søkerliste vil ID nummer og kjønn fremkomme, sammen med informasjon om at søknad er trukket.

Dersom du sletter en søknad vil den fjernes fra søkeroversikten, offentlig og utvidet søkerliste.

Loggen vil vise hvilken saksbehandler som har trukket eller slettet en søknad og når det ble gjort.