Vurdering av søker

Bruker kan legge inn vurdering på en, flere eller alle søkere samtidig ut fra utvalget som gjøres fra søkeroversikten (avhuking av kandidater).

Bruker trykker på "Behandle valgte" og deretter "Vurder som" på rullemenyen.

Ved bruk av vurderingsfunksjonen kan du angi om søkeren er kvalifisert eller ikke gjennom 3 ulike nivå. Søkere som vurderes til "dekker minstekravet" og "godt kvalifisert" vil telles som kvalifisert i innstillingsdokument og rapporter. Det er mulig å filtrere søkeroversikten etter vurderingen som settes.

Etter at bruker har valgt kvalifikasjon ved å trykke i menyen, kan hen legge inn en skriftlig vurdering av hver søker via modal som fremkommer. Se bilde under.