Stjernerangering og kommentar på søknader

 

Stjernerangering er et fint hjelpemiddel i rekrutteringsprosessen. Brukere som har rollen "Saksbehandler" eller "Lese m/rangering" har mulighet til å registrere inn ønskede antall stjerner på søkere, sammen med sin egen kommentar om søknaden. Brukere med riktig tilgangsnivå, som nevnt over, legger inn egne kommentarer/stjerner helt uavhengig av hverandre.

Stjerne og kommentar registreres inne fra kandidatvisningen inne på den enkelte søkeren. Når stjerner og kommentar er lagt inn kan brukeren bla videre til neste søker for å gjenta prosessen.

  1. Klikk på "Legg inn rangering" i kolonnen til høyre inne på den enkelte søkeren (se bilde).

legg.PNG

Etter å ha trykket på "Legg inn rangering" (merket gult i bildet over), vil bruker få lagt inn sin kommentar og stjernevurdering av søknaden (1-5 stjerner).

strheyhythet.PNG

Stjernerangeringen er ikke synlig i saksdokumenter eller for kandidaten selv. Den er kun synlig for saksbehandlere og de med innsyn til stillingen. 

I søkeroversikten vises stjernerangering av kandidatene på følgende måte:

  • Dersom ingen saksbehandlere har stjernerangert kandidaten vil stjernen være grå.
  • Hvis kandidaten er stjernerangert er stjernen rosa (se bilde under)

rtyry.PNG

Dersom flere brukere stjernerangerer kandidatene, vil systemet også regne ut et gjennomsnitt av kandidatens stjernerangering. Dette vil vises som tallet ved siden av stjernen i søkeoversikten.

Du kan endre din stjernerangering når som helst i kandidatbehandlingen så lenge stillingen ikke er satt i status «Avsluttet».

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig