Hvordan avslutte en stilling

Når en rekrutteringssak er ferdig, må den avsluttes i systemet for å ivareta sletting av personopplysninger knyttet til stillingen. Dette for å hindre at personopplysninger fra søkerne oppbevares utover formålet for behandlingen.

avslutt.PNG

Trykk på flervalgsknapp til høyre under stillingens header, slik bildet over viser. Klikk deretter på "Avslutt stilling". ("Avslutt"-valget vil kun være tilgjengelig på avpubliserte stillinger).

Les opplysningene som fremkommer, og bekreft at du vil avslutte stilling.

3.png

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse