Opprette dokumenter og innstillingsdokument

Det er mulig å opprette dokumenter knyttet til en stilling.

• Gå til stillingen du ønsker å opprette dokument for.
  • Trykk på «Dokumenter» i fanelinjen.

• Her kan du enten velge å opprette et tomt dokument, eller et innstillingsdokument basert på en innebygd mal.
  • Malene som er tilgjengelig opprettes i "Dokumentmaler" i Vedlikeholdsmenyen.

NB: Malene som er tilgjengelig kan redigeres av administrator inne på "Vedlikehold" - "Maler" - "Dokumentmaler". Dette vil ikke påvirke dokumenter som er opprettet i stillinger før man gjør redigeringene. Redigeringer man gjør i et dokument tilknyttet en stilling vil ikke påvirke malen.

Dersom du velger «Fra mal: Innstillingsdokument», vil du kunne opprette et eget innstillingsdokument for denne stillingen basert på data som er hentet inn automatisk og data du fyller inn manuelt.

Les mer om Innstillingsdokumentet her.

Les mer om hvordan du innstiller kandidater her.

Alternativet «Tomt dokument» gir deg muligheten til selv å opprette dokumenter etter eget ønske.

NB: Begge typer dokumenter kan tas ut i PDF og redigeres i av andre saksbehandlere på samme stilling. Du kan også velge å låse for redigering for andre saksbehandlere.