Filtrere og søke på stillinger inne på "Mine rekrutteringer"

Inne på "Mine rekrutteringer" i Jobbadmin kan du søke opp stillinger basert på en ulike kritierer. Alle stillinger som er opprettet er søkbare, også avsluttede.

• Gå til «Mine rekrutteringer» i menyen til venstre

• Du vil automatisk komme inn i oversikten for aktive stillinger. For å se arkiverte stillinger kan du trykke på "Se aktive stillinger" øverst på siden, og endre til "Se arkiverte stillinger".

• I søkefeltet på høyre side over stillingsoversikten kan du søke på stillingstittel, stillingsstatus, type og intern ID. Listen filtreres etter hva du skriver inn.

• Ved å trykke på "Filtrer" på høyre side av søkefeltet, vil du få opp ulike filtreringsvalg du kan benytte for å søke på stillinger.

• Du kan også enkelt få opp dine egne stillinger, ved å trykke på knappen "Vis mine stillinger" øverst på siden.