Annonsesporing 🎬

Annonsesporing er en måte å gi jobbsøkeren mulighet til å opplyse om hvor han eller hun ble kjent med stillingsutlysningen.

Når du oppretter en ny stilling, setter du opp dette under trinn 2 – «Søknadshåndtering». Her kan annonsesporing slås på for aktuell stilling.

1. Hak av for «Søker må opplyse hvor annonsen er observert» for å slå på annonsesporing.
  2. Du kan legge til flere mediekanaler pr stilling. Skriv inn i feltet for «Finn media», velg ønsket alternativ fra listen og trykk «Legg til».

Hvis dere ønsker at de samme alternativene skal være automatisk for alle stillinger, så kan administrator legge til medier i den overordnede annonsesporingen inne på "Vedlikehold" - "Innstillinger" - "Annonsesporing"

Vær obs på at dersom du legger inn mediekanaler som ikke er tilgjengelig i menyen i trinn 4 må du kontakte annonsekonsulent for å få stillingen publisert der. Se mer om dette i hjelpesiden for å publisere stillinger til tilleggstjenester.

Se vår opplæringsvideo om Annonsesporing her: