Aktiver søknadsbrev

Søknadsbrev som er nevnt under viser til søknadsbrevet/teksten som jobbsøkerne kan skrive i fritekst i søknaden. Dette er default haket av for alle stillinger som blir opprettet. Hvis dere ikke ønsker å motta søknadsbrev fra jobbsøkerne, så kan haken fjernes. Dette må gjøres før stillingen blir publisert.

Søknadskjema i steg 2: "Rediger Søknadshåndtering" viser til CV som jobbsøkerne kan skrive i søknaden. Trykk på "Velg" for å få opp tilgjengelige typer CV'er dere kan tilknytte stillingen.

Les mer om CV-typer her: CV-typer – Jobbnorge - Support