Overordnet annonsesporing 🎬

Forutsetter tilgang til vedlikeholdsmenyen.

Her kan du legge til ønskede mediekanaler for deres stillinger.

1. Gå til «Vedlikehold» og til «Innstillinger»
  2. Velg «Annonsesporing»
  3. Skriv inn ønsket media i feltet, velg alternativ fra listen som fremkommer og trykk «Legg til».

Dersom dere alltid bruker kanaler som Jobbnorge, Finn.no og NAV.no kan dere legge disse til i listen. Listen for annonsesporing framkommer automatisk på trinn 2 – «Søknadshåndtering».

Annonsesporing danner statistikkgrunnlag slik at dere kan få oversikt over hvor søkere har sett stillingen.

Se denne siden for ĂĄ sette opp annonsesporing pĂĄ en enkelt stilling.

Se vår opplæringsvideo om annonsesporing i Jobbadmin her: