Sende påloggingsinformasjon

Hvis en bruker har behov for å få tilsendt påloggingsinformasjon for sin bruker, så kan du som har administratortilgang gjøre dette ved å:

1. Gå til "Vedlikehold" i menyen til venstre.
  2. Klikk så på "Administrere"
  3. Velg "Brukere"
  4. Finn den aktuelle brukeren. Trykk på navnet eller på "Rediger bruker" og finn feltet for "E-post / Brukernavn".
  5. Trykk på knappen "Send påloggingsinfo".

• Når man oppretter en ny bruker, vil det automatisk være haket av for «Send tilgangsinformasjon til bruker». La denne haken stå dersom du ønsker å sende påloggingsinformasjon til bruker umiddelbart.
  • Om du ønsker å sende påloggingsinformasjon på et senere tidspunkt fjerner du haken for «Send tilgangsinformasjon til bruker» før du trykker på «Lagre».

Brukeren vil motta en melding til sin e-post adresse inneholdende lenke for å aktivere konto og opprette passord selv. I tillegg vil e-posten inneholde informasjon på norsk og engelsk om hvor brukeren kan finne hjelpemenyer og brukermanual i systemet.

NB: Lenken vil av sikkerhetsmessige årsaker kun være aktiv i 24 timer. Dersom brukeren ikke har aktivert sin konto innen denne tid, må påloggingsinformasjon sendes ut på nytt.

For å sende påloggingsinformasjon til flere brukere samtidig, kan man markere brukerne i oversikten og klikke «Send påloggingsinfo».