Automatisk svarbrev / Bekreftelse på mottatt søknad

For å se det automatiske svarbrevet forutsetter det at du har tilgang til vedlikeholdsmenyen.

1. Under «Vedlikehold» i menyen trykker du på «Administrere» < «Organisasjon»
  2. Velg enheten du ønsker å se autosvaret for i listen over dine tilgjengelige enheter/avdelinger. Dersom du skal se det globale autosvaret trykker du på arbeidsgivernavnet.
  3. Bla ned til du finner tekstboksen som heter "Autosvar"
  4. Flettekoder henter automatisk informasjon inn i meldingen.
  5. Hvis du gjør endringer må du lagre nederst på siden før du avslutter.

NB: Det globale autosvaret sendes ut fra alle enheter dersom ikke enhet har eget autosvar. Dersom enhet har eget autosvar overstyrer det global versjon.