Se søkehistorikk

Vil du se om en søker har søkt på stilling hos din virksomhet tidligere?

Se søkehistorikk i kandidatoversikten:

• Dersom søker tidligere har søkt på annen stilling - eller om søker har registrert inn særskilt informasjon i CV (Hull i CV, funksjonsnedsettelse mm.) - vil det fremkomme et blått infoikon til venstre for søkerens navn i søkeroversikten.
  • Ved å klikke på infoikonet fremkommer det informasjon om hvilke registreringer søker har gjort, samt info om at vedkommende har søkt tidligere (hvis det er tilfelle). Se bilde under.
  • Du kan klikke på Teksten "Har søkt tidligere" for å komme til oversikt over tidligere søknader (dette er begrenset av innsynsnivå - og du får kun informasjon om andre stillinger som du har tilgang til).

Se søkehistorikk inne på en enkelt kandidat:

• I vinduet på høyre side, under navnet til søker, kan du trykke på "Vis mer"

• Trykk på "Se søkerhistorikk" for å komme inn i oversikten over søkehistorikken til denne kandidaten.

Se søkehistorikk fra menyen til venstre:

1. Trykk på «Søk» i menyen til venstre.
  2. Hak av i «Søknader/CV» og skriv inn navn på søkeren.
  3. Trykk på «Søk». Navnet til søker vil komme opp i en liste.
  4. For å se stillinger som søkeren har søkt på kan du trykke på «Vis» bak oppføringen i listen.
  5. Trykk på stillingstittelen for å gå til søkeroversikten på aktuell stilling eller på «Vis søknad» for å gå rett til den aktuelle søknaden.