Flytte søker over på en annen stilling

Det er mulig å flytte en søker fra et stillingsnummer til et annet.

1. Gå inn i søkeroversikten til den stillingen du ønsker å flytte søker fra.
  2. Marker de søkerne du ønsker å flytte.
  3. Trykk på "Flytt" på oppgavelinjen under søkerne

1. skriv inn ID-nummeret på stillingen du skal flytte søker(ne) til.
  2. Trykk på «Lagre».
  3. Søker(ne) er nå flyttet til ny stilling.

Det er også mulig å flytte søkeren ved å gå inn på kandidaten og trykke på «Flytt» i kolonnen til venstre i kandidatvisningen,

NB: Når en søker flyttes til en annen stillingen vil søkeren ikke lenger være oppført i søkeroversikten til den opprinnelige stillingen. Logg vil inneholde informasjon om flyttingen; både i stillingen den ble flyttet fra og stillingen den ble flyttet til.