Gi innsyn til en stilling

Det er mulig å gi brukere innsyn i en enkelt stilling. De vil da ha innsyn i stillingen frem til innsynet er fjernet.


NB: Brukere vil fremdeles ha tilgang til stillingen etter den er avsluttet og persondata er slettet.

 

Det er to måter å gi en bruker innsyn i en stilling:

Nummer én: 

  1. I stillingen du vil gi tilgang til, klikk på arkfanen «Innsyn».
  2. Søk etter bruker eller brukergruppen i feltet «Finn bruker».
  3. Velg fra listen og trykk «Legg til».
  4. Brukerens navn fremkommer da i en liste lenger ned på siden. Listen viser hvem som har innsyn i stillingen. 

mceclip0.png

Nummer to (Krever administrator-tilgang):

  1. Trykk på "Vedlikehold" i menyen til venstre, og gå til "Administrere" - "Brukere". Finn den aktuelle brukeren som skal ha innsyn. 
  2. Trykk på "Rediger bruker" og bla ned til "Innsyn stillinger"
  3. Legg inn stillingsID i skrivefeltet, og trykk "Legg til"
  4. Lagre nederst på siden.

mceclip1.png

Brukere med avdelingsinnsyn har som standard tilgang til alle stillinger på avdelingen. Fjerner du haken "Inkluder brukere med avdelingsinnsyn" vil kun de i over brukere med stillingsinnsyn ha innsyn i stillingen, i tillegg til administratorer.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse