Invitere kandidat til å søke på stilling

For å invitere kandidat til å søke på utlyst stilling, trenger du kandidatenes e-postadresse.

Du kan invitere søker til å søke stilling både før og etter søknadsfristens utløp. Dersom søknadsfristen på stillingen har løpt ut, vil søkeren få 48 timer på seg til å levere søknaden (fra tidspunktet invitasjonen ble sendt ut).

1. Gå inn i søkeroversikten til aktuell stilling.
  2. Trykk på «Ny søker».
  3. Velg «Inviter ny søker».
  4. Skriv inn e-postadressen til den som skal motta invitasjonen. Ved flere mottakere separeres disse ved hjelp av semikolon.
  5. Teksten i emne- og meldingsfeltet kan endres om ønskelig.
  6. Trykk «Send invitasjon».
  7. En e-post inneholdende en link til den aktuelle stillingen blir sendt mottaker.

NB: Linken er aktiv i 48 timer fra meldingen er sendt og søkeren må ferdigstille søknaden innen denne tid.