Ta ut rapport på stilling

Via «Ta ut rapport» under søkeroversikten kan du laste ned ulike rapporter og lister fra stillingen.

Gjør utvalg av kandidater som skal inkluderes i rapport/liste gjennom avhuking i checkboks til venstre for søkerenes navn.

Tilgjengelige rapporter:

• Enkel, utvidet og fyldig kandidatrapport - med eller uten merknad/vurdering: Liste over kandidatene med ulike detaljnivå.
  • Loggoversikt: Loggføring av de ulike kandidatenes handling og saksbehandling som er gjort søknadene.
  • Kontaktliste: Kontaktinformasjon til valgte kandidater
  • Intervjuliste: Kontaktinformasjon og intervjudetaljer for valgte kandidater
  • Screeningbesvarelser: Svar på screeningspørsmål, kan også lastes ned i Excel-format.
  • Egendefinert: Lar deg lage en rapport på basert på et utvalg av opplysninger